English   Deutsch   Franšais

  BEDRIJFSINFO
 
   
 

Historie

In 1935 opgericht te Hilversum onder de naam London motor en autouitlaatbuizenfabriek. Als kleine werkplaats maakte men toen al dempers en uitlaten voor de vervangingsmarkt.
In de loop der jaren gespecialiseerd in uitlaatdempers en bochten voor motoren.
In de 50er jaren is het bedrijf overgenomen door Frans van den Bergh van de eerste eigenaar. Hierbij kwam ook een winkel voor o.a. motoraccessoires aan de spoorstraat in Hilversum. In deze periode werd onder de naam London-motoraccessoires geproduceerd.
Eind jaren 90 is het gehele bedrijf verplaatst naar Eemnes.
Sinds juni 2008 bedrijf in handen van London Exhaust Technology b.v. te Hattem. Productie en verkoop zijn verplaatst naar Burg Moslaan 20 te Hattem.


Missie

London Exhaust Technology b.v. heeft zichzelf doelen gesteld.
Naast bedrijfsmatige aspecten zijn behoud van ambachtelijke productie en instandhouding van modelgegevens een belangrijk deel van de missie.
Naast eigen productie maken we gebruik van kennis en ervaring bij slijperij en chromerij om de hoge kwaliteit te waarborgen.
Ook het ontwikkelen van modellen welke niet meer verkrijgbaar zijn,verdienen serieuze aandacht om ook deze motoren rijdbaar te houden.
London staat altijd open om vragen op uitlaatgebied te beantwoorden. Op afspraak is het altijd mogelijk om uw “probleem” bij ons in Hattem op de werkbank te leggen.
Schroom niet om contact met ons op te nemen !
Het onmogelijke doen we direct, en toveren doen we alleen op verzoek.