English   Deutsch   Franšais

  NIEUWS
 
   
 

Nieuws voor oud!

London Exhaust Technology brengt 3 typen dempers van Japanse classics op de markt. Voor Kawasaki Samurai en Avenger zijn er nu dempers leverbaar die 100% lookalike zijn met de originele dempers.

Omdat er nog redelijke aantallen van deze typen rondrijden en er regelmatig vraag naar is, heeft London een eerste beperkte oplage geproduceerd.

De afwerking is in een hoge kwaliteit chroomwerk, wat vanzelfsprekend is voor London. Prijs voor een set Kawasaki dempers is € 475,- (incl BTW) en alleen als set leverbaar.

Ook voor Suzuki T500 en GT500 zijn er binnenkort dempers leverbaar. Hiervoor is nieuwe technologie ontwikkeld om deze toch wel complexe dempers weer op de markt te brengen.
Gereedschapskosten bepalen de uiteindelijke kostprijs voor dit soort dempers,en deze zijn gunstig om nog een aanvaardbare verkoopprijs van € 575,- (incl BTW) per set aan te bieden.

Als er bij merkenclubs vragen zijn m.b.t. nabouwen van dempers, schroom dan niet en neem contact op met London.

London gaat onverminderd voort met deze ontwikkelingen, en zal de Classic rijdende wereld voorzien van kwalitatief hoogwaardige uitlaatsystemen.

  Uitlaat demper voor Suzuki T500 en GT500

Dempers voor Kawasaki Samurai